DANIA GŁÓWNE
ZESTAW DNIA
ZUPY
ZUPY WEGE
SAŁATKI
PIEROGI
cała porcja 6 szt
pół porcji 3szt.
pół porcji 3szt.
NALEŚNIKI
PLACKI ZIEMNIACZANE
MAKARONY
ZESTAWY DLA DZIECI
NA DESER
DODATKI
NAPOJE
Zamów na 23.12
ŚWIĄTECZNY BAZAREK KUKURYKU
🎄✨ Rozpocznij Święta z Naszymi Wyjątkowymi Potrawami! ✨🎄
Drodzy Goście ❤️ Z myślą o Was i nadchodzących Świętach, stworzyliśmy wyjątkową ofertę dań, które przyniosą Wam radość i ciepło w te wyjątkowe dni. 🍽️🎁 ➡️ Zapoznajcie się z naszym świątecznym menu, pełnym klasycznych dań, idealnych na eleganckie świąteczne zgromadzenia oraz rodzinne obiady. 🥘🍰
➡️ Przyjmujemy zamówienia do 19 grudnia 2025 r.
➡️ Odbiór zamówień możliwy będzie 23 grudnia 2025 r.
➡️ Zamówienia z Świątecznego Bazarku realizujemy tylko z ODBIOREM OSOBISTYM!
Drodzy Goście ❤️ Z myślą o Was i nadchodzących Świętach, stworzyliśmy wyjątkową ofertę dań, które przyniosą Wam radość i ciepło w te wyjątkowe dni. 🍽️🎁 ➡️ Zapoznajcie się z naszym świątecznym menu, pełnym klasycznych dań, idealnych na eleganckie świąteczne zgromadzenia oraz rodzinne obiady. 🥘🍰
➡️ Przyjmujemy zamówienia do 19 grudnia 2025 r.
➡️ Odbiór zamówień możliwy będzie 23 grudnia 2025 r.
➡️ Zamówienia z Świątecznego Bazarku realizujemy tylko z ODBIOREM OSOBISTYM!
-
Chleb wiejski od Kolektyw Studio - 1 szt
Chleb powszedni, codzienny z chrupiącą skórką. Własnoręcznie formowany przygotowany według starej receptury. Pszenno – żytni na naturalnym zakwasie zwanym Vermont. Zastosowana długa zimna fermentacja która nadaje puszysty środek.
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia. -
Chleb wiejski z sezamem od Kolektyw Studio - 1 szt
Chleb powszedni, codzienny z chrupiącą skórką. Własnoręcznie formowany przygotowany według starej receptury. Pszenno – żytni na naturalnym zakwasie zwanym Vermont z sezamem. Zastosowana długa zimna fermentacja która nadaje puszysty środek.
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, sezam. -
Chałka z kruszonką od Kolektyw Studio - 1 szt
Mąka, woda i sól to jedyne składniki większości naszych produktów. W naszej ofercie dominuje pieczywo bez ulepszaczy, robione na naturalnym zakwasie, ale w niektórych wypiekach, ze względu na ich specyfikę, korzystamy także z niewielkich ilości drożdży czy połączenia zakwasu i drożdży
